SAİD ÖZDEMİR DOSYASI

300620141027504865458_3Said Özdemir  ismini birçoklarınız yeni duymuştur veya duymamıştır. Ancak Nur camiasında bilinen bir isim. Bediüzzaman’ın “talebesi” olarak bilinir. Ancak gerçekten öyle midir? Bediüzzaman’a talebe olabilmiş midir? Yoksa hakkında iddia edilen Yahudi Dönmesi olduğu iddiası gerçek midir?

Yahudileri bilirsiniz ama dönmesi de ne ola diyorsanız Sabetayistler dosyamıza bakabilirsiniz. Peki Said Özdemir ismi neden gündeme geldi?

Gülen cemaatine yönelik operasyonlarda bir süre bu cemaatin Afrika’da ki okullarıyla ilgilenmiş Kemalettin Özdemir ismi Cemaat-İkidar çekişmesinde gündeme geldi. Erdoğan Kemalettin Özdemir’i bir itirafçı gibi bir truva atı gibi cemaate karşı ve onu bölebilmek amacıyla uzun süre MİT aracılığıyla kullandı. İşte Kemalettin Özdemir’în babası SAİD ÖZDEMİR de tam bu sırada yeniden gündeme geldi ve hem Nur cemaatinde hem dışarıda tartışmalar alevlendi.

İşte SAİD ÖZDEMİR’e sorulan Adnan Oktar’ı nasıl bilirsiniz soruna Said Özdemir’in verdiği cevap ” iyi biliriz muzaam büyük hizmetleri var” diyerek ilginç ifadelerde bulunuyor.

yazıcısss

İşte Said ÖZDEMİR’in Adnan OKTAR’ı göklere çıkardığı o konuşması ;

Nurcuların Yazıcılar kolundan bir “ağabey” Said Özdemir “yahudi dönmesidir” diyerek tartışmaya yeni boyut kazandırıyor.

“Said Özdmir’i biz 70’ler de Hüsrev Üstattan duyardık, kardeşim o yahudi dönmesidir derdi”

“Suudi Arabistan’dan Ahlat’a gelen bir Yahudi dönmesidir nasıl döndü bilmiyorum”

SAİD ÖZDEMİR DOSYASI” üzerine bir yorum

Yorum bırakın