turkforum.net kapandı :) çok şaşırmadım

turkforum.

turkforum.net kapandı. Uzun süre misafiri olduğum paylaşım mekanı.Daha çok |BENHUR| olarak bilirler.  Admin güzel şeyler yapmak istiyordu ama idareci tayfası tam bir felaket idi. Sonuçta sosyal ağlara yenik düşmekten kaçamadılar. Kaybettikleri üyeler küstürdükleri insanlar ve günümüz Türkiye’sinden uzak 1930’ların ilkel zihniyetini yaşatmaya çalışan ilkel saplantıları sonları oldu.

alpi , mernesEVRİMSEL forumu bitirmek için ellerinden geleni yapmış oldular ve nihayetinde bu da oldu. Türkiye halkının ekseriyeti Müslüman ve Allah’a inanıyor ama turkforum.net yapısına bakınca yöneticiler nerede bir dinsiz imansız var ise onlardan yapılıyordu. Bunu bilerek yaptıkları aşikar. Allah’a Kitaba Peygambere her türlü hakaretler rahatlıkla yapılır ama M.Kemal için tek kelime eleştirel söz söyleyemezdin.. Sonuç ortada…Umarım yeni bir aksiyon ve heyecanla bu eski kafalardan arınmış bir vaziyette tekrar aramıza katılır.Bu arada turkforum.net tayfası hangi forumlara dağılmış bu da ayrı bir araştırmalık konu.

turkforum.net kapandı :) çok şaşırmadım” üzerine 124 yorum

  1. bende bjkpro hatırlayan var mı .Ortam güzeldi.ama bir süre sonra soğuttu.
    Kemalist bir forumdu 😀 mali nedenlerle battığını biliyorum sadece mod değildim.

  2. Vay be.. Gerçekten ne forumdu. Şurada yorum yapanlardan oturup kalkmışlığımız olanlar var; ne çabuk geçmiş zaman, şimdi kimseyle görüşmüyoruz.

  3. Üzerinizden para kazanan ,(yahu ne kazandılar ama siz de enayi gibi burda tartışın) leşçi, beleşçi ,para dilenen, domuz buldog köpeği suratlı sahipleri ne yapıyor acaba? Forum buluşmalarında bir şişe bedava bira için bacanakla kardeşi kırk takla atardı.forum için para dilenirler aglarlardı. Road tripper az bile yazmış. Yalan dolan Sakız gibi bulaşık suyu gibi heriflerdi karakter sıfır.

  4. Ulan bakıyorum domuz suratli lesci pic sahipleri hakkinda yazılmış bütün olumsuz yorumlara birer 👎 işareti bırakılmış.neyse yuzde doksan 👍 yapmış……bu o cocuklari surekli burayı okuyorlar bide Steven stifller bos kalpazani adminler hakkındaki olumsuz yorumlara birer tane dislike yapmakla görevlendirilmiş bir ezik

    • Ulan 17-20 yaş aralığımda ne çok kişiye dokundurmuşum, unutamamışsınız. Gelip bir de açıklama yapıyorum burada. Adminlerle falan işim olmaz, kimlerle işim olduğunu yazdım. Sana güzel bir döşerdim ama değmez. Ne haliniz varsa görün.

      • Ulan ezik gelmiş admin ve forum için yapılan kötü yorumlara dislike yapıştırıyosun.isin yokmu senin benhur para mi verdi 24 saat buradasın .forumda taciz ettigin hatun sayısını yazsam sayfada yer kalmaz.burda siyasette yazanın hangi taraf olursa olsun bir durusu vardi.sporda yazanın ayni.ya sen neydin? Kişiliğini bulamamış ezik.karilar arasi MSN dedikodularına laf yetiştiren bebe.seneler geçmiş hala öylesin.sana bir forum kurayım orayı bekle.

        • Ulan sokuk, işimin gücümün arasında işim yok yorumlara like,dislike yapacağım. Kendin kendi yorumunu beğeniyorsun muhtemelen. Mail bildirimini açmışım mail geliyor. Herkes sizin gibi ipsiz sapsız değil, işim gücüm var. Taciz ettiğim bir allahın kulunu gösteremezsin. 10 yılı geçmiş, içine yara olmuş. Artık yürüdüğün kimle muhabbetimi gördüysen 🙂 Hadi git ağla köşende.

        • Ok, buldum senin karın ağrını. Hangi kız içine dert oldu bilmiyorum ama Fener düşmanı bir bebeymişsin o zamanlar da. Ekşi’de yazdıklarına bakılırsa senin taciz geçmişin bendekinden fazla çıkacak, benim öyle bir geçmişim yok çünkü. TF’den kız arkadaşım oldu 2 tane, onlar aklında kalmış ya da beni başkasıyla karıştırıyorsun.

          Şunları yazan adam bana bok atmasın bir zahmet 🙂 Bir derdin varsa sosyal medyadan bana ulaş, buradan yazma.

          https://hizliresim.com/ZqLicm
          https://hizliresim.com/4zXLYn
          https://hizliresim.com/S7ACDe
          https://hizliresim.com/sHQV5F

  5. Nerdeyse yüz tane yorum yazmışsınız. Yazıların yüzde doksaninda yazan: bacanak ve kardeşi paşalı orospu cocuguymus..piçlermiş…domuza benziyorlarmış..herkesten para dilenip ağlamışlar (ulan ne karakter)..forum kaşar yuvasıymış

  6. TURKFORUMS.NET adresini takipte kalın millet sadece kendi forumunu değil bir zamanlar smf123 gibi forum kurma hizmeti sunacak bir site olacak YAKINDA

  7. haha ulan nerden geldi aklıma arattım da burası çıktı. tam bir kaşar kolpacı yatağıydı burası.

    internetin en ezik yıkık tipleri buradaydı. admin tam bir namussuz orospu çocuğuydu buradan kendisine selamlarımı sarkıtıyorum. forum kapanıyor diye mod odasında ağlamıştı da 30 lira para vermiştim kefen para olsun orospu evladı seni 🙂

    • Hangi orospu çocuğundan bahsediyorsun? Domuz suratli karı düşkünü beleşçi abisi mi? Forumda asilmadigi kız kalmayan paragöz genetik artik kardesi mi?

    • Amiiin.bizlerden kazandığı kefen parası olsun bacanak la pasaliya .isimlerinibyazip sayfayı kirletmek istemiyorum.cok kişinin bedduasını aldılar.Allah onlara evlat acısı göstersin.milletin anasına bacısına namusuna evladına küfür edip ettiriyorlardi şerefsiz kanciklar.uyeler birbirini yerden ohh para kazandık diye seviniyorlardi. Her türlü iftira şantaj bu abi kardeşten idi .Birde bodur şişman orospu vardi admin altına yatip onun tetikçisi olmuştu.dugmeye basıp bu yönetici eskisi kariyi milletin üstüne saliyorlardi.

  8. Ben moderatorluk yapmıştım. Orospu cocugu çirkin suratli bacanak ile orospu çocuğu maymundan donme kardesi pasalitj denen it benim görevimi almıştı.Bacanaki n asıldığı kizla konuşuyorum diye.amina k9dugumun formundaki büyük kar8 kızlar onların olacaktı.fuhus yuvasına dönmüştü kapanması iyi oldu

  9. Türkforuma siyasi paylaşımlar için üye olmuştum ama moderatör yaptıkları salaklar siyaset ve düşünce üretemeyen moronlardı. Cevap veremeyince ceza veriyorlardı. Erdoğan ilk seçimini kazanmıştı 2002 falandı sanırım yada 2004 forumun dinazorlarına öküzlerine bu adamlar 20 yıl iktidardalar siz 20 yıl sonrasını düşünün demiştim. Keşke kapanmasaydı da o yazımı burada suratlarına FIŞKIRTSAYDIM. Ama onların suratına başka şey fışkırttılar 🙂
    Zavallılar bakın ben hala buradayım ama onlar ENKAZ oldular. Çapsız tipler hayatlarında da başarısız olmuşlardır.

  10. Benhur ne boş yapmışsın ya =) bu kadar forumu dibe düşürmüşsün ne yaptılar sana orada anlamadım her yorumda varsın.

    Bende 2006 üyelikten biriyim. Nicke gerek yokta sırf Benhur için yazdım, ciddi çok boş birisin.

  11. Burası foruma dönmüş :D. Birileri bu tarz bir free-forum açsa da, arada birbirimize sövüp, eski dostlar dertleşse keşke.

    Güzel bir ortamdı. O zamanki mizah, şimdi hala ülkede yok. O kadar emin konuşabilirim. Forum başlarda süperdi ama sonra çöküş dönemini yaşadı maalesef.

    Bende hala stiffler, eshquia ile reelde, mernes ile de sanalda görüşüyorum. Yine bir kaç isim var böyle. Aradan 15 yıl geçmesine rağmen hala bu dostlukların bitmemesi güzel bir şey.

    Radyo yayınlarını özledim. Zopacı / antiZopacı savaşlarını özledim. Pek tabii vampir birliğini de unutulmaz. Harika günlerdi. Yaşandı ve bitti. İnternetin en has zevkini yaşadık bence.

    Ek olarak TF öyle bir ortamdı ki, forumda birbirmize sövdüğümüz insanlar ile, reelde buluşunca, el göte parmak takılırdık. Reel ve sanalı ayırmayı bilirdik.

    (aklıma why not geldi. her mesaj sonu saygılarımla why not yazışını asla unutamam ahaha. bi de o zamanlar melancholy vardı. foruma girer girmez atarlanmıştım ona. detays olmak kolay değildi ahaha. bi de asıl efsane “bilen” vardı. bence internet tarihinde fenomen olacak bir tipti.)

  12. Benhur, sizi hatırlıyorum. Siyaset ve din bölümünde ban yeme rekoru kırıyordunuz.

    Başta Fenerbahçe ve Geyik bölümüne selamlar olsun. Rahmetli Alpago abim özleniyorsun.

    Detays, Espriler, Power Girl, Lettera, Hande, Serseri 1907 ile hala görüşüyorum. Forum kapandıktan yıllar sonra bacanak’ı iş yerinde yemek sırasında gördüm. RoadTripper’ı Gebze’de bir restoranda öğle yemeği yerken gördüm. Çok selamlar Road Tripper’a, yorumda herkese sağlam sövmüş olsa da severim Serdar abiyi. En son Dinçer ortalığı karıştırmıştı, bazı davalar vardı. Milletin özel hayatı ortalığa dökülmüştü. Sonrasında zaten forumların devri kapandı.

    Arsenik 799, Neslişah. Arada Instagram’dan ekleyip gayet muhabbet de edebiliyorken durup dururken silerler. Bu iki arkadaşı kabul etmeyin haha 🙂 İkisine de selam olsun.

    Levent abi, Hülya abla, Vga, Gürhan abi, Aylin abla, controldenied, cezagfb_06 sizi de çok özledim.

    Sevdiğim, güzel vakit geçirmemi sağlayan, düzgün imla kullanmamı sağlayan, mizah anlayışımı borçlu olduğum herkese selamlar. Güzel günlerdi. Mc Woofer denen sünepe yüzünden soğumuştum ben de, koskoca forum böyle asosyal tiplerin yöneticiliğine kalmıştı.

    Stiff.

      • Benim yine kim olduğum belli, sen kimsin ? Türkforum’da takılıp Türkçe yazmayı bile öğrenemeyen birinin benden nefret etmesi beni gururlandırır, teşekkürler.

    • Evet o zamanlar siyaset forumunda ban yeme rekoru kırmıştım. Erdoğan’ın ilk seçimiydi ve seçim bitince 2002 de yani bu adamlar 20 yıl iktidardalar siz 20 yıl sonrasının hesabını yapın demiştim. O söz dün gibi aklımda sizin gibi embesiller ise benimle dalga geçmişti. Küfür haakret etmeden sadece siyaseti konuşuyorduk ama batıyordu sonra hepiniz battınız.

    • Benim ismim niye geçmiyo şerrrrefsiz??? O mesajın içinde CreMaToRiuM’u görmek istiyorum. Büyüklü küçüklü harflerle

        • Ben yorum yazdığımda adımı gizlemiyorum, kimseye burada kaşar yazacak karakterde biri değilim. 2005 yılında değiliz, aptal aptal yorumlar yapmayın.

          • + ek olarak Bilge ile birkaç ay öncesine kadar konuşuyordum. Merak etmeyin, yaşlanmadı. 2 tane çok güzel çocuğu var.

  13. Forum maliyeti nedir ki la, yıllık isim hakkı 18 dolar + yılık hosting ona da 300-400 tl falan ödersin yani yılda 500 tl falan eder maliyet. Çok para değil

  14. Herkes ugramis buraya,tanidiklarim da var tanimadiklarim da.
    Iyisiyle kotusuyle guzel gunlerdi yine de.. ortami bozan seviyeyi dusuren agzi bozuklar vardi. Biri bana satasmis kufur etmisti hatta. Suresiz banlanip,sonra adminlerden birine yalvarip banini actirmisti. O gun bitmisti forum benim icin… kufur kendilerine edilmis olsa acmazdi o bani mesela😒 neyse herkes yaptigindan utansin.geldi gecti.
    Bi kac kisi haricinda herkes candi,guzel insanlardi.sevdiklerimle hala bagimi koparmadim gorusuyoruz. steven_stiffler yazlari tatile geldiginde mutlaka bana haber verir,abla ben geldim diye.vefalidir,canim kardesim. Siyah_incim seni de seviyorum,tesekkurler okudum yazdiklarini.cansin😘

  15. Orospu çocuğu bacanak ve piç kardeşi her gün para dilenirdi. Bir de timm diye sünepe bir orospu evladı vardı 200 kg kadar ağırlığı ve maymundan hallice suratıyla karı peşinde koşardı. Tam bir orospu çocuğu kadroydu şükür ki kapandı.

    • O dediğin sıfatları taşıyan bacanakla , aynı sıfatlardaki kardeşi buradaki yorumlari okuyorlar kendilerini söven yorumlara begenmedi yi👎 yapıştırıyorlar😂😂😂

  16. Vay be… benimde 2004 üyelik vardı yada 2003 “MysTeriouS” Warez andiregandi her türlü korsan bendeydi uzunca bir süre. mod değildim ama mod gibi kasıyordum derdim neyse parasız askerlik etmişiz onca 🙂 yanlış hatırlamıyorsam El-Turuk ve Düzen sayesinde az daha ateist olacaktım son anda direkten döndüm 😀

    Forumla beni aLeSSanDRo tanıştırmıştı bir de forumdan tanışıpta buluştuğum tek bir isim vardı asilbirtutku…

    yıl olmuş 2018 hayat ne kadar çabuk aktı geçti.

  17. buranın sahibi bacanak vardı.adam sıkı fetöcüydü.abd de yaşarken zaman gazetesi dağıtır istanbulda fetoşu savunur laf söyletmezdi.ailesi bu örgüt sayesinde cebi doldurdu derler.bu herifi kimse ihbar etmedi galiba hala dışarda.şimdi zamanında hakaret ettiği atatürkçü olmuş kılık değiştirmiş pezevenk.kardeşi paşalı vardı adamın forumda taciz etmediği kadın kalmadığından apar topar forumu kapatmış diyorlardı.şimdi belasını bulmuş tuncelili kürt alevi ateist bir kadınla birlikteymiş.hani şu nuri alçonun becermyim diye kendi içkisine ilaç atacak kadar çirkin olduğu kurbağa suratlı bir kadınlardan biri.bunlar forumda kürtleri alevileri ateistleri dışlamazlarmıydı nolduu gjkjhjhkj

    • Birkac gun once evlendi alevi kurt kariyla.kari kandil dagindan inme gudubet dincer de kel gudubet.hayatimda bu kadar cirkin kari koca gormemistim.kadikoy evlendirme dairesi yikildi.kadikoyu secmesi de dusundurucu.bari cocuk yapmasa gerizekalilar.genetik facia olur bunlardan cikan

  18. Selamlar, bendeniz CDuman2 🙂 , forumda Trabzonspor ve Siyaset bölümünde yöneticilik yaptım. Bilenler hatırlar… ” Niteleme sıfatı kullanmayınız ” 🙂

  19. türkforum tam ergenlik dönemime geldiği için eski yazılarımdan falan hep utanıyordum iyi ki kapandı 🙂 ne şerefsiz herifler vardı ya. sanki forumda sözcü ve akit gazeteleri kapışıyordu öyle iğrenç, öyle seviyesizdi ahahaaaa

  20. selam dostlar, eskileri görmek güzel oldu burda.
    iyi kötü tartışmalar atışmalar dostluklar oldu,forum gerçekten güzeldi ama face twıter ve benzeri siteler yüzünden ve yönetici hataları nedeniyle kapandı güzelim forum…

    gıdılardan öpüldünüz.

    SANATTARİHÇİ

  21. Türkforum tekrardan açılırsa iyi olur…
    Bir kaç forum gezindim… Oradaki frekansı yakalayamadım…

    Bende iz bırakanlar : El-Turuk, Düzen, Baristor, Evrimsel, Efe(rumuzu unutum 🙂 ), Redyellow, Kaiser… Umudun Güncesi (Pınar ), Mernes…

    El-Turuk çok kötü hastalanmıştı… Sonucu bilmiyorum…
    Bilen varsa benimle paylaşırsa sevinirim…

  22. Bambaşka bir ortam da tesadüf eseri AOG ile yeniden denk geldik : )
    uzun zaman olmuş ve hani insan şaşırıyor garip oluyor..

    Zaman acımasız çok çabuk geçiyor. Che’yi aldık ailemize,damadımız,eniştemiz abimiz oldu..Arada mortal kombat oynayıp stres atıyoruz genelde ben yeniyorum .p

    Chen Cedric

  23. Vay be 2007 senesinde üye olmuştum ve saçma sapan insanlar yüzünden girmemeye başladım sürekli takip edilmek,laf sokarak kendini bir halt sanan birkaç beyinsiz vardı.
    İlk arkadaşım alara oldu..sonra dostum,sırdaşım oldu hala görüşüyorum ve ömrüm yettiği sürece görüşeceğim.
    Birkaç kişi ile görüşmeye devam ediyorum asibaşak,hande,bslv34 onlarda ayrı canlardır. Cedric Chen kardeşimdir bitanemdir.
    Bu arada _Che_ ile 1 yıldır evliyiz.. 🙂 Türkforum benim birkaç iyi dost ve eşi benzeri olmayan harika bir eşle tanışmama vesile oldu en büyük kazançlarım onlar… Kapandığına üzülmedim, zaten sonunun böyle olacağı belliydi.
    Hatırlayan hatırlamayan herkese selam olsun.
    Si¥aH iNC!

    • Sizi tanımıyorum ama sanırım forumun en karlı ismi siz olmuşsunuz. Allah ömür boyu mutluluk nasip etsin. Biz zaten forum kapanınca burada kına dağıtmıştık arkadaşlara 🙂

      • Etliye sütlüye karışmazdım kendi halimdeydim ama son zamanlarda beni bile çileden çıkarmışlardı 😀 eşim hep derdi burası cadı kazanı diye ama şuan gülüyorum aklıma geldikçe o komik insancıklara.
        Evet en şanslı kişilerden biriyim çünkü ben sanal değildim 🙂 Kına olayı iyimiş. 🙂
        Saygılar.

  24. ben gakko23_23 elazığlıydım kendi halimde takılırdım 2 tane hemşeri arkadaşım vardı hediyelerimi gönderirlerdi nicklerimi özledim. kkdiye başlayan ülkelerin bayrakları olan abim de vardı . hayat işte bi yerlere sürükledi bilinçaltı bugün buraya geldi ^^ selam olsun.

  25. Ne alakaysa, google’den “turktorrent” yazacagima turkforum yazmisim.. Sonrada buradayim.. Zaman mi cabuk geciyor, bizmi hizli yasiyoruz, bilemiyorum. Darbeyi savunan birisine “postal yalayicisi” dedigim icin banlanmistim taa o zamanlar… Sonra bir kac tane daha farkli hesap actim ama hepsinin nihaeti ayni oldu. Bir fark olusturduk, ben buna inaniyorum. Bu kelebek hareketinin neticesidir bu gunlerimiz. Sesi gür cikan, yetki sahibi azinligin pes etmesinde veya sessiz cogunlugun sesini yükseltmesi, uyanmasinda hepimizin karinca kararinca katkisi oldu diye dusunuyorum. Ve bunlari, bir cogumuzun hemfikir oldugu gibi; kutsiyetimize saldirilan bir ortamda, kendilerince en “uc”da olanlarin tam da ortasinda yapabildik. Bir şeyler değişiyorsa, birileri değiştiriyordur! Siz yaptiniz. Sağolun var olun.

  26. Evet hepimiz oradaydık ve bu yüzden yaşananları bire bir gördük. Merak ediyorum bu alpi pezevengi ile bu mernes ve Evrimsel hatunları o günden sonra ne yaptılar.
    Bu yazılanları okuduklarına eminim.
    Forum bir taraflarına girdi rahatladılar..

  27. Koca forumu bitirdiler. 2007 de katıldım. Anladığım kadarı ile altın çağının sonunda yani, 2004 – 2007 yılları arası daha aktif olduğu söyleniyor. 2010 dan sonra soluma cihazı ile devam etti denilebilir. maalesef bariz yönetici hataları ve sosyal medyanın gelişmesinin de etkisi ile üye sayısı azalınca ömrünü tamamlamış oldu.

  28. vaybeeeeeee 🙂 ben turkforumu kapanmadan once birakmistim ama arasira girip nostaji yapiyordum cok guzel gunlerdi cok hararetli tartismalar kavgalar oluyordu 😀 zopacilar antizopacilar ve bizim grup vip club du 🙂 zopacilarin iclerinde gercekten cok kalitesiz insanlar vardi islam’a dine kurana peygambere hakaret edenler vardi neyse guzel gunlerdir hepinize selamlar vipclup , efeler antizopacilar selamlar 🙂 :D:D

  29. Seven sevmeyen yorum yapan herkes bir nebze özlemiş; ”-Bir Türkforum vardı..” diye merak etmiş.Ben dahil. Yanlış mıyım? 🙂

  30. İlginç… sizleri burada gördüğümde…
    Değişik duygular içindeyim şuan…

    Sanki çoğunuzu tanıyormuş gibiyim…
    Uzun zamandır görmediğim arkadaşlar…
    Hepinize kocaman bir kucak…

  31. Harbiden forumu mundar ettiler :/ oranın kazandırdığı en büyük değer ”alara”abladır bana hala görüşürüz.kimlik yaşı büyümş ama ego sorunu olan çok tipler çok fazlaydı.bslv34 yeşim abla onunla da hala görusuruz.Güzel zamanlardı fakat yorumlarda söylendiği gibi insanların inancına,görüşüne asla saygı yoktu.Kadınlar klübünü hele altın gününe çevirmişlerdi.yasmin,mernes,merve bunlardan zerre hazetmezdim.birbirlerinin yıkayıp yağlayan,karektersiz zavallılardı.Bak aklıma geldi iyice ayar oldum.
    Buraları görürler mi bilmiyorum , finito,samarkande sizlerde unutulmadınız 🙂
    benim nickim en son Chen Cedric diye anımsıyorum ve alyonex’ti bir dönem.

  32. 2004 kayıtlı üyelerdenim bende, nick’im Mertcan idi. Liseliler birliğiyle başlayan forum hikayemiz vampirler birliğiyle devam etmiş idi. Ne yıllardı be 🙂

    2004-2008 arası en güzel yıllardı benim fikrime göre. Sonrasında zaten parça halinde gerçekleşen kopuşlarla birlikte durumun böyle olması üzdü beni. Orada benim geçmişim yatıyordu resmen. Hayırlı olsun.

  33. Bende korhan25… ASlında adım kadir. Korhan neyin nesiyse hele 25 hiç alakasız birşeydi…
    Şu sağdan turkforum’lu bir yönetici çıkıp bu yorumdan da kovmasın beni 🙂

  34. Mavisayfa ve mysterious_man üyeliklerim vardı. İlkin mysterious_man ile kayıt olmuştum 2004 gibi ama pek kullanmamıştım. Sonra 2005’te işim düşünce üye olduğumu unutup mavisayfa olarak kaydolmuştum falan diye gidiyor işte. Neyse aynen dediğiniz gibi yönetim çok yanlıydı. Sanırım 2008’den beri uğramıyordum bugün bir bakayım dedim siyasi gündem hakkında konular nasıl diye forum kapanmış. :-))) izmir_kartali diye bir üye hatırlıyorum; mezhepçi haysiyetsizin tekiydi. başörtülüler hakkında sapkınca şeyler yazar ve paylaşırdı. Bu arada ben o aralar akp destekçisiydim, lakin iki yıldır falan pkk açılımı başladığından beri partisiz duruyordum. Belediye seçimlerinde mhp adaylarını destekleyeceğim. En azından vatansever, pkkya uzak, manevi değerlerimize saygılı, başörtüsü serbestliğinden yana oldukları için.

    • Yıllar sonra buldum sayfayı ve tüm yazılanları çok net ahtırlıyorum, aynı şekilde sizin üyelik olaylarını da 🙂
      Bu arada ben winnerS (Komedi bölüm moderatör)
      Vay be ne günlermiş 🙂

  35. Bendeniz de GOL11.. Fenerbahçe bölümünde çok güzel sohbetlerimiz geçti, gerçekten efsane dönem 2005-2007 arasıydı.. Bir de Ahras birliği vardı ordakiler nerde acaba 🙂

  36. Turk forum da şirinler55 nickiyle yazardim.2007 -2010 yıllari arasında sitede fazlasıyla zaman gecirdim.4-5 kişiyle muhabbetim vardi ama genel itibariyle sitede ki herkesi tanirdim.egosu yüksek yöneticisi çoktu,sitenin kemik tayfasindan ayrılanlar oldu,uzaklaştirilanlar da.. Zamanla kan kaybetti, bunda facebook, twitter gibi sitelerin de etkisi büyüktür.netice itibariyle site kapandi,herşey gibi onun da sonu geldi.. Güzel günlerdi be:)

  37. 2007 den beri takılırdım. Abcokza benim nick. Orada karaktersiz bir şahsiyete modluk verdiler. Hekim (Dişhekimi) denen bir dallama. Sözde arkadaştık mod olunca kıçı başı ayrı oynamaya başladı. 5 sene oldu hala ona kin güdüyorum. Reelde yakalarsam denk gelirse burnunu kırıp eline vereceğim.

  38. Ben kuntini.Genelde spor bölümüne takılırdım.ilk üyelerden olurum hani.Daha sonraları alpi1907-mernes-espriler sayesinde banlana banlana soğutuldum siteden.Çok güzel günlerimiz geçti.Klavye başında sabahlamalar.Saatler süren sohbetler.Sabah erkenden nöbet devralmalar vs…Hey gidi günler heeey.

    • vay be kuntini kanka sosyal medyada GALATASARAY bolumumuzun PCLIONUNUn gazete yazari tv spor yorumcusu oldugunu gorunce turkforum aklima geldi yazdim baktim eskiler den tanidik isimler gordum ne guzel gunlerdi o gunler sabahlamalar muhabbetler…kankardesler birligi falan ama Alpago abimizde vefat etmis diye okudum bir yerde dogrumu acaba olurda birgun tekrar kurulursa tf ne guzle olur pekde guzel olur :):)

      • Bende ala’turka siyaset Bölümünde takılırdım, bende çok üzüldüm kapandığına

        iPhone’umdan gönderildi

  39. Etme bulma dünyası. O kadar kişiyi haksız yere kovdular. Buna üyeler ve yönetim ekibi de dahil. Bir çok insanı küstürdüler. Hit olsun diye bi ara sağ yobazları bir ara sol yobazlara dokunmadılar. Hali ile forum bir süre sonra çöplüğe döndü.
    2006-2009 yılları arası en efsane günleri idi. Zopacılar, vampir birliği derken cidden unutulmaz günlerdi. Radyo yayınlarını da unutmamak lazım. 🙂
    Sonuçta dediğim gibi etme bulma dünyası. 🙂 Böyle olacağı belliydi.
    Forum kapandı ama bu forumdan edindiğim dostlar ile hala gerçek hayatta görüşürüm.
    Benim için harika bi kazanç oldu. Tek olumlu yanı bu. 🙂

  40. Nerede o eski turkforum… gittikçe kötüleşti kapanmasınada şaşırmadım zaten..
    Spor,siyaset,güncel haberler haricinde bütün bölümlerin kalkmasından sonra girmemeye başlamıştım zaten.

  41. Bizler,forumu kapandan çok önce terketmiştik,din allah tanımaz,karşı görüşe saygısı olmaz,kendini birşey zanneden boş insanlar tarafından yönetilmeyi bir yere kadar hazmeder insan.Özellikle sanki forumun o anki işlevselliğini planlı bir şekilde bitimeye ant içmiş gibiydiler ve bunu yavaş yavaş başardılar.Önce foruma giren kişi sayısı azaldı,sonra muhabbet bitti,en sonunda gelir gider dengesi tutmayınca amaçlarına ulaştılar.Şimdi çok merak ediyorum,o güzelim forumdan ne istediniz be allahsız kitapsızlar !Ne oldu şimdi ne yapacaksınız o tavan yapan egolarınızı?Bu arada oradan bizi tanıyan,özleyen ,o günleri biraz olsun hatırlayan tüm dostlara selam olsun . Ben _SoN_ 😉

  42. turkforum.net çok sevdiğim bir paylaşım mekanıydı ama Allah’a inanmayan herşeyin tesadüfen oluştuğunu zanneden ne kadar dinsiz imansız varsa turkforumda toplanmıştı.
    bu saatten sonra açılsada bakmam artık kazdıkları kuyuya kendileri düştüler.

  43. Cesurkalem.net gelin sevgili dostlar , ozlediginiz sicak ortamda sizi bekliyoruz. Gunes kremleriniz benden hahaha 🙂

  44. 7 yıllık üyelikten sonra artık herkesin dağılması ve forumda boş insanları takılmasından sonra olacağı buydu, 2006 2011 arası çok güzeldi iyi arkadaşlıklar edindim 50den fazlasıyla görüştüm, ama çok boş be 🙂

    • Vilas boş veya değil bir çok forum hala devam ediyor,mesele Titanic taravması.Önünde duran koca buz dağını görmez kendini de nimetten ve kendi kendinin varlığı sanırsan olacak şey elbet budur.Forumun gümlediğine üzülen üye görmedim 🙂

  45. bir siyasi dusunceye korukorune hizmet eden ,veya bir dini akima ayni sekilde,dusuncesizce ve manyakca bagli olmak herseyi bitirir.foruma bitirdi netekim.hic de sasirmadim.yazik oldu

  46. 5 yil once forumdan ayrildigimda son yazdigim bu olmustu yoneticilere. Farkli dusuncelere gostermediginiz toleransi ileride kendiniz icin ararsiniz ve bulamazsiniz, bu site bir sure sonra soner gider demistim. Yillar sonra tesadufen goruyorum ki dedigim olmus =) Yine de yazik olmus

  47. Vay millet buradasınız demek. Kapattılar mı bu antika forumu. Mernes ve Evrimsel beni okuyorsanız Allah belanızı verdi mi 🙂

      • Düzen iman ettinmi sen. az atışmadık seninle ama seninle Atıştığım için Allah beni cezalandırdı, senin de verdi mi Cezanı. Merak ettim de 🙂

  48. Ben haki_ bilmem hatirlarmisin?

    Ne ilginc su net alemi.Kaybolmak diye bir sey mumkun degil.

    Benhur biz su an forumkanka.net’teyiz. Selamlar.

Yorum bırakın