Çandar ve Birand “Abdullah Öcalan affedilsin meclise girsin”

Arkadaşlar anlaşılan çakallar puslu havayı sever sözü yine gerçek oluyor.Orta doğu da son yıllarda ortaya çıkan iç çatışmalar Suriye iş savaşı Suriye Kürtleri PYD Irak içinde Barzani ve Şii Irak devleti arasında yaşanan SAVAŞ provaları devletleşme çabaları nihayetinde Türkiye içinde silahlı ve siyasi başarı sağlayamayan gruplara yıllarca örtülü destek veren LİBERAL kılığında ki SIRTLANLAR nihayet artık gizliden değil açık açık niyetlerini ortaya koymaya başladılar.

Önce bir kaç gün önce Birand “öcalan affedilmeli ev hapsine alınmalı ve meclise girebilmeli” diyerek ilk açıklamayı yapmış ardından Cengiz Çandar da Apo‘yu Erdoğan ile mecliste görmek beni mutlu eder diyerek sanki düğmeye basılmışçasına peş peşe demeçler vermeye başladılar.

Yıllarca da bu insanlara bizler LİBERAL diyerek destek vermiş değer vermiştik.Şimdi ULUSALCI diye eleştirdiğimiz kişilerin ÇANDAR ve BİRAND hakkında ne kadar haklı olduklarını bu son APO açıklamaları ile anlamış oluyoruz.

Bölücübaşı APO Türk milletinin kırmızı çizgisidir,30 yılımızı kana bulayan bu kanlı örgütün Türkiye’den alabileceği bir taviz yada başka bir şey yoktur.Gelişen demokrasimiz ile zaten etnik kimlikler üzerinde ki baskı kaldırılmış özlük ve demokratik haklar genişletilmişti ancak SİYASİ ve daha ileri giden talepleri bu millet karşılamak zorunda değil.

Ne bir özerkliğe be bir federasyona asla razı değiliz rıza gösteremeyiz.75 milyonu bir kenara bırakıp 2-3 milyon işbirlikçinin veya azınlığın dayatmasına insanımız RAZI olmaz buna rıza gösteremeyiz.

Yorum bırakın